Actueel

 

BonTon treedt op:

Richard Rodgersstraat 15 Utrecht

4 februari ’24 om 12:45 / 14:15 / 15:45 

 

_______________________________________

 

Welkom en neem plaats in onze Soul Salon, dé plek om weer even tot jezelf te komen in deze haastige wereld van harde feiten en klinkende duiten. 

De plek waar al je zorgen weggeföhnd kunnen worden en al je goede bedoelingen in de wax worden gezet. De plek waar de laatste nieuwtjes van stoel tot stoel gaan, en waar je regelmatig een spiegel voorgehouden wordt. Een plek om jezelf weer een nieuwe look aan te meten. De plek waar tijd niet belangrijk is, de plek waar muziek klinkt. Muziek die je hart verwarmt en je ’soul’ weer een boost geeft. Dan kan je weer even vooruit!

Theaterkoor Bon Ton maakt een muzikale voorstelling in de sfeer van de jaren ’60 met een knipoog naar de huidige tijd. Klassiekers als My Girl, Dancing in the Street en Reach out komen voorbij in de Soul Salon; muziek uit de tijd van Motown en The Summer of Soul. Muziek die nog lang niet vergeten is. Muziek die ons nog altijd iets over onszelf kan vertellen. Muziek met hart en ziel.


Theater Kikker, 25 november 16:00 en 20:00

   Kaartjes bestellen    (€ 16,00 – kinderen tot/met 12 jaar gratis)


 

 

Zaterdag 13 mei treedt Bon Ton op bij Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein

Om 14.00 uur bij het Oude Stadhuis staat een binnen-optreden in de Raadszaal gepland. Bon Ton geeft ’n een korte vooruitblik op het programma dat in het najaar (25 november) op de agenda staat. Dat optreden staat in het teken van Soul en Motown.

Om  16.00 uur bij Catering Broere – eveneens ‘n lokatie binnen – hoort u nummers uit het programma van 2022: ‘Utrechtse Muren’. Dit programma stond geheel in het kader van 900 jaar Utrecht.

Kijk voor het hele programma hier.

****

Bon Ton was erbij afgelopen Koningsdag. Velen werden toegezongen en dat is de pers ook niet ontgaan.
Deze afbeelding zagen we op de Liveblog van de Telegraaf.

****

En ook het AD was van de partij. Deze foto zagen we in hun Liveblog voorbij komen.